Via fiber
897 kr/mån
Engångsavgift
149 kr
Jämförpris 24 mån
Bindningstid
Ingen
Uppsägningstid
1 månad

Universal Telecom 1000/1000 Mbit/s

timthumb2SAMMA BREDBAND, BETYDLIGT BILLIGARE
Våra konkurrenter har sprungit förbi oss med sina höga priser år efter år. Vi levererar samma bredband, genom samma nät som alla andra - men billigare.
Beställ bredband via vår hemsida »

  • Samma bredband, fast billigare
  • Nöjdare kunder enligt Trustpilot
  • Skippa telefonkön med vår app
  • Felanmäl & hantera abonnemang dygnet runt via Mina Sidor


NÖJDARE KUNDER
Våra kunder är bland de nöjdare i Sverige enligt omdömessidan Trustpilot. Ett kvitto på att vi lyckats med att leverera både prisvärda och pålitliga tjänster.
Våra kunder är lite gladare enligt Trustpilot »

GLÖM TELEFONKÖER
Via Mina Sidor-appen chattar du snabbt med oss eller lämnar ett meddelande. Appen ger dig full koll på abonnemang samt fakturor och här kan du även hantera samt felanmäla tjänst utan att behöva vänta i ev. telefonkö.
Skippa telefonkön via Mina Sidor-appen »

Kraftfull Wi-fi uppkoppling med Universal
För dig som vill ha den ultimata online-upplevelsen som ger täckning i hela hemmet, med superenkel installation och utan lagg - maxa din fiberuppkoppling med en kraftfull och trådlös WiFi-router och Mesh extender från Universal!

UNIVERSAL TELECOM + TV
Vi samarbetar med landets största streamingtjänster C More & Viaplay, och kan därför erbjuda riktigt bra kampanjer för streamad TV, film, sport, serier och barnprogram.
Specialkampanjer på C More & Viaplay »

ANONYM & SÄKER SURF
Panda Dome utsågs till bästa säkerhetspaketet 2019 av TeknikRåd.se och du får prova det gratis tillsammans med vår fiber.
Testa bästa säkerhetspaketet gratis »

VI HISSADE TELEKOMFLAGG REDAN 1998
Ja, så det betyder alltså att vi har funnits på marknaden i över 20 år. Med de åren kommer ju också erfarenhet, och den erfarenheten använder vi till att göra våra tjänster ännu bättre, våra kunder ännu nöjdare, och såklart - hålla ner priserna för landets bredbandskonsumenter.

Testa en billigare, trevligare, och rutinerad leverantör av ditt bredband vettja!

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?
Bland Frågor och Svar » samt på vår kundservicesida » hittar du svaren på de vanligaste frågorna. Du hittar våra allmänna villkor här »
Denna information tillhandahålls av Universal Denna information tillhandahålls av Universal

Om Universal

I mer än 20 år har vi sparat pengar åt våra kunder med prispressade telekomtjänster. Vår fiber levereras via samma nät som alla andra, fast utan lullull och prispåslag - lite bättre, lite billigare.
#inlineditbutton