Fiber till villa


Vi är mitt i ett teknikskifte där det är dags att byta ut de gamla kopparledningarna till dagens och framtidens digitala teknik – fiber. Allt fler tjänster levereras via bredbandet och det ställer höga krav på leveranssäkerheten och bandbredden. Nätet ska möjliggöra en interaktiv mötesplats i människans och samhällets tjänst som karaktäriseras av oberoende, valfrihet och gränslöshet.
Fiber till Folket
Läs gärna vår kundtidning.

Det självklara valet

Med en anslutning till Halmstads stadsnät har du en stor valfrihet kring vilken tjänsteleverantör som du vill anlita både när det gäller tv, internet och telefoni. Det är även flexibelt om du vill byta tjänsteleverantör eftersom det är korta bindningstider. Hos oss får du en framtidssäker anslutning och tillgång till alla tjänster som erbjuds i vårt öppna nät. Det råder fri konkurrens bland tjänsteleverantörerna, vilket innebär att du som kund alltid får en hög prestanda till ett bra pris. Du får en framtidssäker kommunikation, samtidigt som du kan öka värdet på din villa.

Vad som gäller vid flytt

Ska du flytta och undrar vad som gäller för dig, eller har du precis köpt ett hus om är anslutet till Halmstads stadsnät? Det du som säljer ditt hus och står på avtalet för fiber behöver göra är att skriva på ett överlåtelseavtal, vilket du kan göra på följande sätt: 1) Använd dig av vår e-tjänst för överlåtelse av ditt avtal, det gör du HÄR. Köparen av din fastighet kan använda vår e-tjänst för övertagandet av avtalet. 2) För att få ett överlåtande av avtal att skriva på kan du kontakta oss via vår kundtjänst på 035-19 29 80, skicka ett mail till eller komma in till vår kundtjänst i Rådhuset.
Du som flyttar in i ett hus med fiber från Halmstads stadsnät behöver skriva på ett avtal om övertag, vilket du kan göra på följande sätt: 1) Använd dig av vår e-tjänst för övertag av ditt avtal, det gör du HÄR. 2) För att få ett övertag av avtal att skriva på kan du kontakta oss via vår kundtjänst på 035-19 29 80, skicka ett mail till eller komma in till vår kundtjänst i Rådhuset.
#inlineditbutton