Bostadsrätter och samfälligheter


Chansa inte med koppar – bygg med fiber hela vägen. En anslutning till Halmstads stadsnät innebär en framtidssäker investering i fastigheten. Vi ger dig utbyggnadsbar kapacitet, hög leveranssäkerhet och stor valfrihet. Dessutom får du tillgång till den teknik som kommer att vara grunden för den framtida distributionen av data, radio, tv, musik och telefoni.

Alla älskar valfrihet

Bor du i en bostadsrättsförening eller i en samfällighetsförening är det föreningens styrelse som för diskussionen om fiberanslutning med Halmstads stadsnät. Som medlem i föreningen kan du vara med och påverka genom att lyfta frågan till styrelsen.
Stadsnät handlar inte bara om snabbare internet och lägre priser, utan också om de boendes valfrihet. Med en anslutning till Halmstads stadsnät kan de boende själva välja sina bredbandstjänster – precis som du väljer din egen morgontidning. Välj tv, internet och telefoni bland flera konkurrerande tjänsteleverantörer som erbjuder hög prestanda till bra pris.

Önskas offert?

Är du kontaktperson i styrelsen för en bostadsrättsförening eller samfällighet och vill ha en offert på din anslutning till Halmstads stadsnät? Skicka e-post till Därefter kontaktar vi dig.
SÖK PÅ DIN ADRESS