Ta med företaget in i vårt säkra fibernät


Halmstads stadsnät bygger fibernät inom Halmstads kommun. Dagens och framtidens teknik kräver en snabb och säker anslutning och allt fler har behov av effektiva kommunikationslösningar.
Vi erbjuder både små och stora företag en framtidsteknik utan gränser - allt via en fiber. Med en anslutning till Halmstads stadsnät kan ni uppnå den kapacitet och prestanda som ni behöver i företaget med tillgång till ett stort urval av tjänster. Med en fiberanslutning till oss öppnas vägen ut, sedan är det upp till er att välja vilken/vilka tjänsteleverantörer som ni vill teckna avtal med och hur länge. När ni ansluter er till Halmstads stadsnät så investerar ni i framtidens teknik. Företaget kan beställa snabbare internet, bekväma server- och driftstjänster, backup, lagring, möjlighet att arbeta på distans, (VPN-lösningar), telefoni med växelfunktioner etc. Gå till Beställ tjänst för att se utbudet i Halmstads stadsnät.

Små och stora företag

Halmstads stadsnät erbjuder både små och stora företag en framtidsteknik utan begränsningar, allt via en fiber. Via fiberanslutningen kan du använda bredband, ip-telefoni och andra kommunikationstjänster samtidigt utan att de påverkar varandra.

Hyr du lokal?

Om fastigheten är ansluten till Halmstads stadsnät kan ni kontakta en internetleverantör/ tjänsteleverantör direkt. Om fastigheten inte är ansluten och ni driver verksamheten i en hyrd lokal, så är första steget att tala med er hyresvärd. Be er hyresvärd att fastigheten ska anslutas till Halmstads stadsnät. Om det finns intresse till en fiberanslutning så tecknar hyresvärden avtal om anslutning av fastigheten.

Egen fastighet

Driver ni verksamhet i egen fastigheten och vill ansluta er? Kontakta oss via e-post: så berättar vi mer om vad Halmstads stadsnät kan erbjuda ert företag. Är fastigheten redan ansluten så kontakta gärna någon av våra tjänsteleverantörer under Beställ tjänst.

Vi når fler platser!

Sydlänk är ett samarbete mellan 8 stadsnät som innebär att vi kopplar ihop stadsnäten i södra Sverige och kan därför erbjuda förbindelsetjänster över gränserna. Läs mer på www.sydlank.com
Mikael_rund
Företagssäljare Mikael Classon
Telefon: 072-531 89 42
E-post:
foretag_logotyper2
frontpage6
Läs mer i vår broschyr om möjligheterna med fiber.
GÖR EN INTRESSEANMÄLAN
Skicka in din intresseanmälan så kontaktar vi dig och berättar hur det går till samt lämnar en offert på anslutning till stadsnätet.
ÄGER DU FASTIGHETEN?
HYR DU LOKALER?