Lokalt, tryggt och säkert


Halmstads stadsnät har i dag byggt över 85% och fortsätter med hög frenesi att förverkliga vårt uppdrag att erbjuda kommunens invånare en fiberuppkoppling före 2020.

Halmstads stadsnät är ett helägt kommunalt bolag

Fiber är i dag lika mycket en samhällsnytta som vägar, vatten och avlopp. Därför vill vi säkerställa en framtidssäker infrastruktur för digitala tjänster till kommunens invånare.
Halmstads stadsnät har i dag en driftsäkerhet på 99,8% vilket är mycket högt. Vi har en egen drift- och underhållsorganisation som ser till att detta är möjligt.
Vi har stort tjänsteutbud – med ett av Sveriges största utbud av både lokala och nationella tjänsteleverantörer skapas förutsättningar för en sund konkurrenssituation med bra tjänster och bra priser.
Samhällstjänster – vår vision ”ett uppkopplat Halmstad” där offentlig och privat verksamhet, utan krav på Internet, kan leverera digitala tjänster såsom välfärdstjänster och tex fastighetsstyrning. Det är det vi kallar att bygga det ”robusta samhället för framtiden”.
Det gamla kopparnätet är under avveckling. Tänk därför noga igenom ditt val. Med en fiberanslutning går du en trygg och säker framtid tillmötes. Vi ägs av Halmstads kommun vilket borgar för ansvar och långsiktighet. Som kund till Halmstads stadsnät är du därför automatiskt delägare. Det innebär att du kan vara med och påverka framtiden.

Vi har ett av Sveriges största utbud av tjänsteleverantörer

Alla våra tjänsteleverantörer konkurrerar på lika villkor i vårt öppna nät, vilket ger dig bästa pris och innehåll. Det ger dig dessutom bästa möjliga valfrihet. Gå gärna in här och se vilka tjänsteleverantörer vi kan erbjuda.